Vi har utvecklat talanger sedan 1993 - Nu är det din tur.

Vill du delta i en workshop på MediaGymnasiet?

Vill du delta i en workshop på MediaGymnasiet?
15 december, 2016 anna@mediagymnasiet.se

Torsdagen 9 februari är du som går i åk 9 välkommen till oss. Du kan välja en av fem olika workshops som hålls av oss lärare tillsammans med elever som går Estetiska programmet, Teknikprogrammet eller Samhällsprogrammet.

Vi bjuder på fika och vi lovar att ni kommer få en kreativ eftermiddag!

OBS! Begränsat antal platser. Mejla in din/er anmälan; namn och vilken workshop till workshop@mediagymnasiet.se senast 3/2. Hoppas vi ses!

 

Välj en av följande fem workshops

FILM- Vi pratar om förberedelser vid filmning, experimenterar med ljussättning och tittar på vår professionella kamera Sony EX 1 samt provar på att filma med Steadicam.

SPELGRAFIK- Vi jobbar med appen Stop motion Studio på våra surfplattor. Du planerar animationen med ett storyboard och väljer sedan material, t ex rita på whiteboard, lego, papper (cut out) eller lera.

SPELDESIGN- I programmet GameMaker kommer du få lära dig att göra ett 2d-spel utan programmering i ett professionellt verktyg. Vi går igenom grunderna och sätter ihop grafik, animation och funktion till ett spelbart spel.

ENTREPRENÖRSKAP- Vi arbetar med reklam och hur man skapar reklam. Först kommer vi titta på olika reklamer och hur de är uppbyggda och sen får du chansen att med ditt team skapa en egen reklamkampanj. Din fantasi, din kreativitet och dina idéer är värdefulla och kan utvecklas. Vem vet kanske upptäcker du att du har en framtid inom reklam?

FOTOGRAFI- Vi jobbar i skolans fotostudio och fotograferar porträtt i olika ljus och bakgrunder.  Avslutar med en fotoutställning!