Stipendier till MG-elever

februari 25, 2016 john@mediagymnasiet.se

Nacka FöretagarTräff delades det ut stipendier till unga entreprenörer. Vi gratulerar MediaGymnasiets elever Emma Lindgren, Daniel Axberg och Carl Eriksson som får stöd för sina bok- och filmprojekt. Projekten görs i samband med MG:s utbyte med en skola i Indonesien.

Hela prisutdelningsceremonin, där Anna Kinberg Batra var prisutdelare, filmades av MG:s TV-produktionselever. Deras film går att se här. (MG:s elever dyker upp cirka en kvart in i programmet.)

För den som vill veta mer om prisutdelningen har Nacka Värmdö Posten en artikel om den.