OM OSS

Här hittar du lite historia om skolan och praktisk info som kan vara bra att känna till om du ska besöka oss eller om du är intresserad av att börja hos oss.

KORT
OM
MG

Mediagymnasiet, eller MG som vi kallas oss, erbjuder kvalificerade och framtidsinriktade utbildningar inom Teknikprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Estetiska programmet.

Om du vill lära dig hur du programmerar en hemsida, lära dig mer om artificiell intelligens, skapa det kommande storspelet, vara med och påverka samhället i den digitala utvecklingen eller vill bli kunnig inom rörlig bild så hittar du din väg dit på MG.

I snart 30 år har vi varit en del av en medievärld som ständigt ändras och förflyttas. Vi tror att du, med dina unika tankar och idéer, tillsammans med våra lärare som har lång erfarenhet från utbildning och yrkesverksamhet, är med och skapar en digital framtid.
Film, spel, sociala medier eller något som vi ännu inte har hört talas om – med en utbildning på MG kan du gå vidare och forma morgondagens digitala liv var och hur du vill.

PRAKTISKA LÄNKAR
Schoolity
Gymnasieantagningen
Lunchmeny

FRÅGOR OCH SVAR