NU RENOVERAR VI SKOLAN

Nu tar vi steget och renoverar skolans lokaler för på bästa sätt anpassa dem efter våra elever och lärare och erbjuda en modern skolfastighet till höstterminen 2022!

Under sommaren kommer det målas, läggas nytt golv, rivas väggar, skapas studieytor, kreativa områden, större lärarrum och mycket annat. Renoveringen är ett viktigt steg för oss i att skapa den bästa studiemiljön för våra elever och anpassa lokalerna till den undervisning vi vill bedriva på Mediagymnasiet. Vi är övertygade om att den nya miljön som möter våra elever vid skolstart kommer skapa stor trivsel och samhörighet.

Vi ser fram emot att välkomna alla elever till nya fräscha till skolstart!

P.S. Är du intresserad av att söka till Mediagymnasiet eller vill veta mer om skolan? Kontakta oss direkt på markus.jonsson@mediagymnasiet.se eller 08-553 663 06 så återkommer vi inom kort.