Vi har utvecklat talanger sedan 1993 - Nu är det din tur.

Långväga besökare på MediaGymnasiet

6 maj, 2016 john@mediagymnasiet.se

Under en dryg veckas tid har MG besökts av två lärare och fem elever från SMK 2 Sewon, en skola som ligger i Yogyakarta i Indonesien.

Måndagen den 25 april anlände våra gäster till skolan. Vi inledde med välkomstfika med prinsesstårta, rundvandring på MG och sist men inte minst så hade vår TV-lärare Pedro ordnat så att eleverna fick delta i en livesänd TV-produktion. Under besöket har våra gäster arbetat med olika medieproduktioner, samt utforskat både MediaGymnasiet och Stockholm.

Utbytet är en del av det projekt som MediaGymnasiet bedriver tillsammans med den indonesiska skolan. Tidigare i april var två lärare och fem elever från MG på besök i Indonesien.

Samarbetet med Indonesien startade förra året så det är relativt nytt. Just nu planeras en ny utbytesresa till Yogyakarta i januari 2017, följt av ett besök av SMK 2 Sewon-elever och -lärare under våren 2017.

Foto: MediaGymnasiet Nacka Strand

Foto: mediaGymnasiet Nacka Strand