Välkommen till
vårt digitala
öppna hus!

Här kommer du kunna träffa rektor, lärare och elever från MG. Få information, ställ frågor och ta en titt på våra lokaler – allt på säkert Coronaavstånd.

Vårt nästa digitala Öppet hus är onsdag den 27 januari kl. 17.00-19.00.

Är du intresserad av våra fysiska öppna hus? Klicka här.

Varmt välkommen!

Film om skolan

Här visas film om skolan och program och profiler presenteras.

Mötesrum

Nedan hittar du alla mötesrum. Hoppa in, lyssna och få svar på dina frågor kring profiler, skolan och annat.

Träffa vår
rektor

Markus Jonsson är rektor på MG och ansvarig för utbildningsverksamheten. Här kan du höra honom berätta om skolan och ställa frågor.

Profil Rörlig bild

ESTETISKA PROGRAMMET

Lär dig att gå från idé till färdig produktion. Du får kunskap om manus, berättande, dramaturgi och visuell kommunikation genom digitala medier.

Få information och ställ frågor om Estetiska programmet – Profil Rörlig bild!

Profil Spel

ESTETISKA PROGRAMMET

Jobba kreativt med eget skapande samtidigt som du får en bra grund för vidare studier.

Få information och ställ frågor om Estetiska programmet – Profil Spel!

Profil Påverkan

Samhällsvetenskapsprogrammet

Lär dig om din samtid och påverka din framtid.

Få information och ställ frågor om Samhällsvetenskapsprogrammet – Profil Påverkan!

Profil Entreprenörskap

Samhällsvetenskapsprogrammet

Bli framtidens samhällsentreprenör som leder utvecklingen mot ett digitalt hållbart samhälle.

Få information och ställ frågor om Samhällsvetenskapsprogrammet – Profil Entreprenörskap!

Profil Kod

Teknikprogrammet

Utvecklas inom digital kommunikation och arbeta med datorer.

Få information och ställ frågor om Teknikprogrammet – Profil Kod!

Profil Spel

TEKNIKPROGRAMMET

Få information och ställ frågor om Teknikprogrammet – Profil Spel!

Språk och högskoleförberedande

Få information om vilka språk du kan läsa och vad innebär det att alla våra program är högskoleförberedande?

Elevhälsan

Så jobbar vi för att du ska må bra.