Det är inte för sent

Byt till MG

Har du valt program till hösten men känner dig osäker om du valt det du egentligen vill göra? Ingen fara, man får ändra sig.

Vi hjälper dig med bytet. Kontakta gärna rektor på markus.jonsson@mediagymnasiet.se eller 08-553 663 06. Du får hjälp med hur du kan gå tilllväga och information om skolan och våra program.

Om Mediagymnasiet
Tillsammans med våra engagerade lärare utbildas du i det senaste inom digital teknologi, kommunikation och innovation. Du lär dig hur du utnyttjar din kreativitet till att skapa en plattform för din framtida karriär. Med Mediagymnasiets högskoleförberedande utbildningar når du dit du vill, vare sig du vill läsa vidare eller gå direkt ut i arbetslivet. Nedan kan du läsa mer om våra framtidsinriktade program – vill du bli spelutvecklare, jobba med AI eller bli en entreprenör? Det är inte för sent! Vi skapar en digital framtid. Tillsammans.

VÅRA PROGRAM

TE

Teknikprogrammet är ett högskoleförberedande program. Efter examen från programmet har eleverna kunskaper för studier på universitet och högskola inom främst teknik- och naturvetenskap, men även inom andra områden.

Läs mer om Kod

Läs mer om Spel

ES

Estetiska programmet är ett högskoleförberedande program som förbereder dig för framtida studier på högskola eller universitet. Utbildningen ska ge fördjupade kunskaper i digitala medier ur ett estetiskt perspektiv. Den ska utveckla elevernas förmåga att kommunicera med digitala verktyg.

Läs mer om Spel

Läs mer om Rörlig bild

SA

Samhällsvetenskapsprogrammet är ett högskoleförberedande program som förbereder dig för framtida studier på högskola eller universitet.


Läs mer om Entreprenörskap

Läs mer om Påverkan

VI ÄR MG