Fotoelevernas slututställning

mars 7, 2017 john@mediagymnasiet.se

Hur påverkar storstadsstressen vår vardag? Hur ser vardagen ut för en svensk hemmafru i den kinesiska staden Nanjing? Varför utsätts kvinnors kroppar för ständiga kränkningar i vardagen? Utifrån olika perspektiv har avgångselever på MediaGymnasiets fotoinriktning skildrat vardag i text och bild.

I utställningen visar vi också bilder och texter där ensamkommande elever från skolans språkintroduktionsklass tillsammans med fotoeleverna dokumenterat varandras hem och kvarter. På temat vardag och flykt ingår personliga ljudberättelser i utställningen.

Utställningen har vernissage i Stockholms läns museum torsdagen den 9 mars klockan 17‒19, och hänger sedan där till och med söndagen den 24 april.